Frumusete Moda Dragoste & Sex Astro/Horoscop Calatorii Sanatate Cariera Nunta Casa Copii Suflet
  Acasa | Noutati | Comentarii |    Vreau sa devin membru! | SuperForum | Mica Publicitate | Top articole
|


ARTICOLE
Retete de Cheesecake (tarta cu branza)
Cappuccino Cheesecake
Cheesecake cu topping caramel
Amaretto Cheesecake
Cheesecake de toamna
Cheesecake cu unt de arahide si ciocolata
Cheesecake cu lamaie
Chocolate Royale Cheesecake
New York cheesecake
Cheesecake senzational
Cheesecake inghetat, cu mango
Start ->  Super case -> Tarta cu orez Belgiana(Rijsttaart)

Trimite unei prietene   Versiune print   Evalueaza  Comentarii (0)

Tarta cu orez Belgiana(Rijsttaart)

Evaluat de cititori:(1 voturi)

Se cerne faina. Fa o gaura in faina si pune untul moale in ea. Adauga un vârf de cuțit de sare și zahărul. Framanta intr-un aluat și adaugă încet laptele. Acopera aluatul cu un prosop curat. Se lasa la frigider timp de o oră.

                                                                                                                                                                                                                                                           

 Tarta cu orez Belgiana (Rijsttaart)

Ingrediente:

  • 145g faina
  • 100g unt
  • un varf de sare
  • 15g zahar
  • 1dl lapte

Ingrediente amestec de orez:

  • 7.5dl lapte
  • 70g zahar
  • 2 plicuri zahar vanilat
  • 128g orez
  • 2 oua

Mod de preparare:

Aluat: Se cerne faina. Fa o gaura in faina si pune untul moale in ea. Adauga un vârf de cuțit de sare și zahărul. Framanta intr-un aluat și adaugă încet laptele. Acopera aluatul cu un prosop curat. Se lasa la frigider timp de o oră.

Amestecul de orez: Se amestecă laptele cu zaharul, zahărul vanilat și orezul. Se încălzește acest amestec la foc mic pana cand orezul se face (30-40 min.). Se lasă să se răcească pentru un timp si se amesteca cu ouale - foloseste un mixer.

Intinde aluatul si pune-l intr-o tava rotunda de tort de aproximativ 9,5 cm diametru, iar peste se toarna amestecul de orez.

Pune totul în cuptor preîncălzit (180°C) timp de 35-45 de minute, pana cand tarta prinde culare este maro auriu. Se serveste rece pudrata cu zahar.

 

Va dorim Pofta Buna!

 autor: bucatar SE - Toate drepturile rezervate (c) 2015

Interesant de citit:
Tarta cu mango

Incalzeste cuptorul la 204 grade C. Pe suprafata presarata cu faina, intinde aluatul cu sucitorul formand un disc de 28cm. Transfera aluatul intins intr-o tava de tarta unsa cu putin unt si presata cu… ... citeste

Tiramisu cupcakes

Incalzeste cuptorul la 180 C. Bate untul, zaharul si extractul de vanilie pana cand devine pufos. Adauga cateva picaturi de apa calda peste ness si amesteca pentru a forma o pasta groasa, ... citeste

Cum sa faci Nutella in doar 7 pasi!

Am observat cat de populara a fost si este inca Nutella, asa ca, m-am gandit ca nu ar strica un articol care sa te ajute sa prepari propria Nutella acasa!  Tot ce ai nevoie sunt doar cateva… ... citeste



Evalueaza articolul
Nu am nici o
parere
Gasiti acest articol folositor?
Absolut deloc < > Foarte folositor

Apasa aici
 ca sa votezi

?
1

2

3

4

5

Spune-ne parerea ta:

Noutati Supereva
Cum decoram bradul in acest an?
Cum decoram bradul in acest an?
Citeste aici
Horoscop 2017 - Varsator
Horoscop 2017 - Varsator
Citeste aici
Horoscop 2017 - Capricorn
Horoscop 2017 - Capricorn
Citeste aici
Horoscop 2017 - Sagetator
Horoscop 2017 - Sagetator
Citeste aici
Horoscop 2017 - Scorpion
Horoscop 2017 - Scorpion
Citeste aici

Alte noutati:
O noua scuza pentru a bea vin
Horoscop 2017 - Balanta
Horoscop 2017 - Fecioara
Horoscop 2017 - Leu
Horoscop 2017 - Rac
Mai multe pe supereva.ro ...
publicitate
publicitate
Frumusete | Moda | Dragoste & Sex | AstroHoroscop | Calatorii | Sanatate | Cariera | Casa | Copii | Suflet | Moda
| Contact | Politica de Confidentialitate | Publicitate

| desprecopii.com | jurnaldesarcina.com | supercopii.com |

.