Frumusete Moda Dragoste & Sex Astro/Horoscop Calatorii Sanatate Cariera Nunta Casa Copii Suflet
  Acasa | Noutati | Comentarii |    Vreau sa devin membru! | SuperForum | Mica Publicitate | Top articole
|


ARTICOLE
Retete de Cheesecake (tarta cu branza)
Cappuccino Cheesecake
Cheesecake cu topping caramel
Amaretto Cheesecake
Cheesecake de toamna
Cheesecake cu unt de arahide si ciocolata
Cheesecake cu lamaie
Chocolate Royale Cheesecake
New York cheesecake
Cheesecake senzational
Cheesecake inghetat, cu mango
Start ->  Super case -> Cheesecake senzational

Trimite unei prietene   Versiune print   Evalueaza  Comentarii (0)

Cheesecake senzational

Evaluat de cititori:(4 voturi)
Se pregateste o tava rotunda pentru cheesecake, tort si se unge cu o lingura de unt, atat baza cat si lateralele.                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                              

Cheesecake senzational

Ingrediente:

  • 1 lingura unt nesarat, moale
  • 3 linguri biscuiti digestivi, sfaramati
  • 900g crema de branza, la temperatura camerei
  • 200g zahar
  • 4 oua mari
  • 1 lingurita coaja rasa de lamaie
  • 3 lingurite extract de vanilie
  • 60ml frisca lichida
  • 60ml smantana slaba

Mod de preparare:
 
Se pregateste o tava rotunda pentru cheesecake/tort (de 23 cm) si se unge cu o lingura de unt, atat baza cat si lateralele.

Se presara biscuiti in tava pregatita si se intind uniform cu ajutorul degetelor.

Bate crema de branza bine, apoi treptat adauga zaharul si amesteca pana se dizolva, adauga ouale, cate unul pe rand, coaja de lamaie, vanilia, frisca si smantana. Se toarna compozitia in tava pregatita, peste biscuiti, apoi se pune in cuptorul incins. Se lasa 10 minute la foc mare, apoi se reduce temperatura la 100°C pana prinde o usoara culoare rumenie, aproximativ 1 ora. La final se deschide usa cuptorului si se lasa asa 1 ora pana se raceste, dupa care se poate transfera pe un raft de sarma pentru a se raci complet. Se seerveste rece, preferabil sa stea cel putin 4 ore la frigider inainte de servire.

Va dorim Pofta Buna!

Interesant de citit:
Cupcakes cu crema de lamaie si bezea

Pentru crema de lamaie: se pune zaharul si zeama de lamaie intr-un castron mare, se adauga ouale, untul, si se amesteca imediat. Asezati castronul pe o baie de aburi, avand grija sa nu atingeti… ... citeste

5 Retete sanatoase de smoothie!

A venit caldura si trebuie sa ne gandim un pic mai mult la ce mancam, mai ales acum cand sezonul fructelor este in toi :) Pentru un desert gustos noi va recomandam 5 retete super-rapide si gustoase de… ... citeste

Tiramisu cu zmeura si fructe de padure

Amesteca lichiorul cu 50 ml de apa rece si inmoaie piscoturile pentru cateva secunde. Aranjeaza-le apoi intr-o tava si lasa-le la rece cca 30 de minute sau chiar mai mult. ... citeste



Evalueaza articolul
Nu am nici o
parere
Gasiti acest articol folositor?
Absolut deloc < > Foarte folositor

Apasa aici
 ca sa votezi

?
1

2

3

4

5

Spune-ne parerea ta:

Noutati Supereva
Horoscop 2017 - Varsator
Horoscop 2017 - Varsator
Citeste aici
Horoscop 2017 - Capricorn
Horoscop 2017 - Capricorn
Citeste aici
Horoscop 2017 - Sagetator
Horoscop 2017 - Sagetator
Citeste aici
Horoscop 2017 - Scorpion
Horoscop 2017 - Scorpion
Citeste aici
O noua scuza pentru a bea vin
O noua scuza pentru a bea vin
Citeste aici

Alte noutati:
Horoscop 2017 - Balanta
Horoscop 2017 - Fecioara
Horoscop 2017 - Leu
Horoscop 2017 - Rac
Horoscop 2017 - Gemeni
Mai multe pe supereva.ro ...
publicitate
publicitate
Frumusete | Moda | Dragoste & Sex | AstroHoroscop | Calatorii | Sanatate | Cariera | Casa | Copii | Suflet | Moda
| Contact | Politica de Confidentialitate | Publicitate

| desprecopii.com | jurnaldesarcina.com | supercopii.com |

.