Frumusete Moda Dragoste & Sex Astro/Horoscop Calatorii Sanatate Cariera Nunta Casa Copii Suflet
  Acasa | Noutati | Comentarii |    Vreau sa devin membru! | SuperForum | Mica Publicitate | Top articole
|


ARTICOLE
Retete de Cheesecake (tarta cu branza)
Cappuccino Cheesecake
Cheesecake cu topping caramel
Amaretto Cheesecake
Cheesecake de toamna
Cheesecake cu unt de arahide si ciocolata
Cheesecake cu lamaie
Chocolate Royale Cheesecake
New York cheesecake
Cheesecake senzational
Cheesecake inghetat, cu mango
Start ->  Super case -> Panna Cotta cu zmeura

Trimite unei prietene   Versiune print   Evalueaza  Comentarii (0)

Panna Cotta cu zmeura

Evaluat de cititori:(1 voturi)
Intr-o tigaie mare adauga smantana si zaharul, da focul la mediu, amestecand pana cand se combinata bine si pana cand incep sa se formeze bule pe marginea cratitei, dar sa nu fiarba.                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                    

Panna Cotta cu zmeura

Ingrediente:

  • 2 cesti smantana dulce grasa (pentru frisca)
  • 3/4 ceasca zahar
  • 1 lingurita extract de vanilie
  • 7g gelatina
  • 3 linguri apa rece
  • 170g zmeura proaspata (sau alt fruct)
  • frunze proaspete de menta

Mod de preparare macarons:

Intr-o tigaie mare adauga smantana si zaharul, da focul la mediu, amestecand pana cand se combinata bine si pana cand incep sa se formeze bule pe marginea cratitei, dar sa nu fiarba.

In timp ce smantana e pe foc, intr-o alta cratita mica adauga apa rece si presara gelatina.

Ia cratita cu smantana de pe foc si incorporeaza amestecul de gelatina ferm. Amesteca pana se combina.

Imparte in mod egal amestecul in pahare de 5-160 ml. Pune-le la frigider pentru minim de 2 ore.

Inainte de servire, opreste 6 zmeurici intregi pentru decor si cele ramase pune-le in blender (sau procesor de alimente) si pulseaza pana se fac piure. Strecoara piureul printr-o sita fina si arunca semintele.

Sosul rezultat se imparte in paharele cu Panna cotta si se decoreaza cu zmeura si frunze de menta.

autor: bucatar supereva.ro - Toate drepturile rezervate (c) 2014

Va dorim Pofta Buna!

Interesant de citit:
Vafe Belgiene

Cine nu cunoaste vestitele vafe belgiene? Ei bine, daca nu stiti despre ce vorbim, va sfatuim sa incercati urmatoarea reteta. Nu veti regreta! ... citeste

Cum sa faci Nutella in doar 7 pasi!

Am observat cat de populara a fost si este inca Nutella, asa ca, m-am gandit ca nu ar strica un articol care sa te ajute sa prepari propria Nutella acasa!  Tot ce ai nevoie sunt doar cateva… ... citeste

Macarons cu ganache

Bate albusul si zaharul tos spuma pana devine rigida. Daca folosesti, adauga acum colorantul gel sau praf si mai amesteca 20 de secunde. ... citeste

 

 



Evalueaza articolul
Nu am nici o
parere
Gasiti acest articol folositor?
Absolut deloc < > Foarte folositor

Apasa aici
 ca sa votezi

?
1

2

3

4

5

Spune-ne parerea ta:

Noutati Supereva
Horoscop 2017 - Varsator
Horoscop 2017 - Varsator
Citeste aici
Horoscop 2017 - Capricorn
Horoscop 2017 - Capricorn
Citeste aici
Horoscop 2017 - Sagetator
Horoscop 2017 - Sagetator
Citeste aici
Horoscop 2017 - Scorpion
Horoscop 2017 - Scorpion
Citeste aici
O noua scuza pentru a bea vin
O noua scuza pentru a bea vin
Citeste aici

Alte noutati:
Horoscop 2017 - Balanta
Horoscop 2017 - Fecioara
Horoscop 2017 - Leu
Horoscop 2017 - Rac
Horoscop 2017 - Gemeni
Mai multe pe supereva.ro ...
publicitate
publicitate
Frumusete | Moda | Dragoste & Sex | AstroHoroscop | Calatorii | Sanatate | Cariera | Casa | Copii | Suflet | Moda
| Contact | Politica de Confidentialitate | Publicitate

| desprecopii.com | jurnaldesarcina.com | supercopii.com |

.