Frumusete Moda Dragoste & Sex Astro/Horoscop Calatorii Sanatate Cariera Nunta Casa Copii Suflet
  Acasa | Noutati | Comentarii |    Vreau sa devin membru! | SuperForum | Mica Publicitate | Top articole
|


ARTICOLE
Retete de Cheesecake (tarta cu branza)
Cappuccino Cheesecake
Cheesecake cu topping caramel
Amaretto Cheesecake
Cheesecake de toamna
Cheesecake cu unt de arahide si ciocolata
Cheesecake cu lamaie
Chocolate Royale Cheesecake
New York cheesecake
Cheesecake senzational
Cheesecake inghetat, cu mango
Start ->  Super case -> Prajitura cu sfecla rosie

Trimite unei prietene   Versiune print   Evalueaza  Comentarii (0)

Prajitura cu sfecla rosie

Evaluat de cititori:(6 voturi)
Se fierbe sfecla si se face un piure fin.
Amesteca intr-un bol faina, zaharul, cacaoa, praful de copt si sarea. Intr-un bol separat amesteca ouale, apa, uleiul, vanilia si piureul de sfecla. Amesteca cele doua compozitii, de faina si ou, pana la omogenizare.                                                                                                                                                                                                                                                                                

Prajitura cu sfecla rosie

Ingrediente:

  • 1 1/4 ceasca piure de sfecla rosie fiarta
  • 2 cesti faina
  • 1 1/2 ceasca zahar
  • 1/2 ceasca cacao
  • 1 1/2 lingurita praf de copt
  • un varf de sare
  • 2 oua mari
  • 3/4 ceasca apa calda
  • 1/4 ceasca ulei
  • 1 lingura extract de vanilie
  • glazura de ciocolata pt decor

Mod de preparare:

Se fierbe sfecla si se face un piure fin.
Amesteca intr-un bol faina, zaharul, cacaoa, praful de copt si sarea. Intr-un bol separat amesteca ouale, apa, uleiul, vanilia si piureul de sfecla. Combina cele doua compozitii, de faina si ou, si amesteca pana la omogenizare.

Pregateste o tava, unge-o cu putina grasime si toarna compozitia rezultata mai sus. Pune tava in cuptorul incins cca 45 de minute, sau pana cand o scobitoare infipta in centru va iesi curata. Se lasa la racit 20 de minute, apoi se scoate din tava si se orneaza cu glazura de ciocolata.

Interesant de citit:
Sorbet de piersici si prosecco

Se face un sirop de zahar prin incalzirea apei si zaharului impreuna intr-o tigaie, pana se dizolva, apoi se ia de pe foc si se lasa la racit. ... citeste

Chec cu mac

Intr-o cratita mica, adu la fierbere 1/2 ceasca de apa, apoi opreste focul, adauga macul, pune capacul si lasa sa stea asa 1 ora. Dupa care amesteca-l intr-un blender pana se zdrobesc usor. ... citeste

Sfecla rosie murata

6 sfecle curatate bine se pun la copt in cuptor, intr-o tava cu 2 cepe curatate, 2 crengute de rozmarin si 2 lingurite de ulei. Inainte de a le pune la cuptor se amesteca bine toate ingredientele, si… ... citeste



Evalueaza articolul
Nu am nici o
parere
Gasiti acest articol folositor?
Absolut deloc < > Foarte folositor

Apasa aici
 ca sa votezi

?
1

2

3

4

5

Spune-ne parerea ta:

Noutati Supereva
Cum decoram bradul in acest an?
Cum decoram bradul in acest an?
Citeste aici
Horoscop 2017 - Varsator
Horoscop 2017 - Varsator
Citeste aici
Horoscop 2017 - Capricorn
Horoscop 2017 - Capricorn
Citeste aici
Horoscop 2017 - Sagetator
Horoscop 2017 - Sagetator
Citeste aici
Horoscop 2017 - Scorpion
Horoscop 2017 - Scorpion
Citeste aici

Alte noutati:
O noua scuza pentru a bea vin
Horoscop 2017 - Balanta
Horoscop 2017 - Fecioara
Horoscop 2017 - Leu
Horoscop 2017 - Rac
Mai multe pe supereva.ro ...
publicitate
publicitate
Frumusete | Moda | Dragoste & Sex | AstroHoroscop | Calatorii | Sanatate | Cariera | Casa | Copii | Suflet | Moda
| Contact | Politica de Confidentialitate | Publicitate

| desprecopii.com | jurnaldesarcina.com | supercopii.com |

.