Frumusete Moda Dragoste & Sex Astro/Horoscop Calatorii Sanatate Cariera Nunta Casa Copii Suflet
  Acasa | Noutati | Comentarii |    Vreau sa devin membru! | SuperForum | Mica Publicitate | Top articole
|


ARTICOLE
Retete de Cheesecake (tarta cu branza)
Cappuccino Cheesecake
Cheesecake cu topping caramel
Amaretto Cheesecake
Cheesecake de toamna
Cheesecake cu unt de arahide si ciocolata
Cheesecake cu lamaie
Chocolate Royale Cheesecake
New York cheesecake
Cheesecake senzational
Cheesecake inghetat, cu mango
Start ->  Super case -> Tort cu capsuni

Trimite unei prietene   Versiune print   Evalueaza  Comentarii (0)

Tort cu capsuni

Evaluat de cititori:(4 voturi)
 Se incalzeste cuptorul la 163 grade C si se ung cu unt si putina faina doua tavi rotunde pentru tort. Intr-un bol mediu, amesteca faina cu sarea, praful de copt si bicarbonatul de sodium.                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                              

Tort cu capsuni

Ingrediente glazurara:
  • 2 pachete de 225g crema de branza, la temperatura camerei (am folosit continut scazut de grasime)
  • 227g unt nesarat, la temperatura camerei
  • 4 cesti zahar pudra
  • ½ ceasca gem de capsuni
  • ¾ ceasca frisca lichida

Blat:

  • 3 cesti de faina
  • ¾ lingurita de sare
  • ½ lingurita praf de copt
  • ½ lingurita bicarbonat de sodium
  • 3 cesti de zahar
  • 227g unt nesarat, la temperatura camerei
  • 7 oua mari
  • 2 linguri de extract de vanilie
  • 1 ceasca smantana (am folosit continut redus de grasime)
  • 6 linguri plus + 1/3 ceasca gem de capsuni
  • 1 kg capsuni feliate (aproximativ 6 cesti), divizate

Mod de preparare:

Glazura: Pune un castron mic / mediu in congelator sa se raceasca. Intr-un castron separat, bate crema de branza si untul pana se omogenizeaza. Incorporeaza zaharul, apoi gemul. Scoate castronul din congelator si bate frisca pana se intareste. Pune frisca in glazura si amesteca usor. Acopera si lasa la rece pentru cateva ore, pana cand este suficient de ferm sa se intinda pe tort.

/Images/tort-capsunele-1.jpg

Blat: Se incalzeste cuptorul la 163 grade C si se ung cu unt si putina faina doua tavi rotunde pentru tort. Intr-un bol mediu, amesteca faina cu sarea, praful de copt si bicarbonatul de sodiu. Intr-un castron mare, bate bine untul si zaharul. Adauga ouale, cate unul pe rand, amestecand bine dupa fiecare. Adauga si vanilia, smantana, si mai bate cca 30 de secunde. Adauga amestecul de faina treptat, amesteca bine, iar apoi imparte compozitia rezultata in mod egal in cele 2 tavi pregatite.

Coace blaturile pana cand o scobitoare introdusa in centrul blatului iese curata, aproximativ 50-60 minute. Se scoate din cuptor si se lasa la racit timp de 10 minute, apoi se scot din forma si se lasa la racit complet.

Folosind un cutit zimtat, imparte fiecare blat in jumatate pe orizontala. Pune o jumatate pe o farfurie de tort.

/Images/tort-capsunele2.jpg

Intinde 3 linguri de gem de capsuni, apoi ¾ din glazura peste gem. Aranjeaza ¾ din capsunile taiate peste glazura intr-un singur strat. Repeta procedura si cu restul blaturilor.

Peste ultima foaie de blat, intinde usor doua cesti de glazura, dar si pe lateralele tortului, intr-un strat subtire, apoi intine glazura ramasa. Se amesteca usor deasupra restul de gem si capsunile se orneaza. Utilizeaza dosul unei linguri pentru vartejuri decorative de gem in glazura. 

Interesant de citit:
Tort cu pastarnac si glazura de caramel

O modalitate de a va asigura consumul de legumele este sa le includeti in tort. Da, ati citit corect! La fel cum morcovii dau un gust extraordinar tortului, asa si pastarnacul se transforma… ... citeste

Tortul de ciocolata Ganache

Acest tort de ciocolata va fi umplut cu crema Ganache folosita pentru bomboane. Noi nu vom folosi crema de unt, ci doar smantana de frisca si ciocolata (demidulce). Ciocolata dulce-amara are o… ... citeste

Tort Genoise cu fructe de padure

Un tort delicios a lui Eric Lanlard, ale carui retete am mai incercat si mereu au iesit. Va recomand Tortul Genoise cu fructe de padure: ... citeste



Evalueaza articolul
Nu am nici o
parere
Gasiti acest articol folositor?
Absolut deloc < > Foarte folositor

Apasa aici
 ca sa votezi

?
1

2

3

4

5

Spune-ne parerea ta:

Noutati Supereva
Cum decoram bradul in acest an?
Cum decoram bradul in acest an?
Citeste aici
Horoscop 2017 - Varsator
Horoscop 2017 - Varsator
Citeste aici
Horoscop 2017 - Capricorn
Horoscop 2017 - Capricorn
Citeste aici
Horoscop 2017 - Sagetator
Horoscop 2017 - Sagetator
Citeste aici
Horoscop 2017 - Scorpion
Horoscop 2017 - Scorpion
Citeste aici

Alte noutati:
O noua scuza pentru a bea vin
Horoscop 2017 - Balanta
Horoscop 2017 - Fecioara
Horoscop 2017 - Leu
Horoscop 2017 - Rac
Mai multe pe supereva.ro ...
publicitate
publicitate
Frumusete | Moda | Dragoste & Sex | AstroHoroscop | Calatorii | Sanatate | Cariera | Casa | Copii | Suflet | Moda
| Contact | Politica de Confidentialitate | Publicitate

| desprecopii.com | jurnaldesarcina.com | supercopii.com |

.