Frumusete Moda Dragoste & Sex Astro/Horoscop Calatorii Sanatate Cariera Nunta Casa Copii Suflet
  Acasa | Noutati | Comentarii |    Vreau sa devin membru! | SuperForum | Mica Publicitate | Top articole
|


ARTICOLE
Retete de Cheesecake (tarta cu branza)
Cappuccino Cheesecake
Cheesecake cu topping caramel
Amaretto Cheesecake
Cheesecake de toamna
Cheesecake cu unt de arahide si ciocolata
Cheesecake cu lamaie
Chocolate Royale Cheesecake
New York cheesecake
Cheesecake senzational
Cheesecake inghetat, cu mango
Start ->  Super case -> Kolokythokeftedes

Trimite unei prietene   Versiune print   Evalueaza  Comentarii (0)

Kolokythokeftedes sau piftelute din dovlecel si feta

Evaluat de cititori:(3 voturi)
Se amesteca dovlecelul, feta, ouzo, usturoiul, ceapa verde, ierburi si oul, si se condimenteaza cu sare si piper dupa gust.                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                          

Kolokythokeftedes sau piftelute din dovlecel si feta

Ingrediente:

  • 2 cesti dovlecei, ras si stors
  • 1/4 ceasca de branza feta, maruntita
  • 1 splash ouzo (optional)
  • 1 catel de usturoi, tocat
  • 2 cepe verzi, taiate
  • 1 mana de ierburi (cum ar fi menta, marar si patrunjel), tocate
  • 1 ou, usor batut
  • sare si piper dupa gust
  • faina (eu am folosit faina integrala)
  • pesmet
  • ulei pentru prajit

Mod de preparare:

Se amesteca dovlecelul, feta, ouzo, usturoiul, ceapa verde, ierburi si oul, si se condimenteaza cu sare si piper dupa gust.

Se incorporeaza faina si pesmet, atat cat sa se poate forma din amestec bilute.

Se formeaza piftelite rotunde si se rostogolesc prin faina, apoi se pun in friteoza sau tigaia cu ulei bine incins si se lasa pana se rumenesc, dupa care se aseaza pe un servetel de hartie sa se scurga uleiul in exces.

Se servesc ca aperitiv cu tzatziki .

autor: bucatar supereva.ro - Toate drepturile rezervate supereva.ro (c) 2013

Va dorim Pofta Buna!

Interesant de citit:
Frittata persana Kuku Sabzi

Sabzi inseamna verdeturi in farsi. Patrunjel proaspat, coriandru, arpagic si marar sunt stelele din aceasta reteta, desi le puteti inlocui cu praz, ceapa verde, tarhon, spanac, etc. In Iran, kuku… ... citeste

Aperitiv asiatic cu pui

Un aperitiv simplu dar savuros, cu o aroma asiatica imbietoare de ghimbir si coriandru. Pofta buna! ... citeste

Kefta cu sos de rosii si oua

Acest fel de mancare se face cu mini-perisoare numite kefta, care stau suculente intr-un vas cu sos de rosii, chimen si scortisoara, inconjurate de oua coapte. Serviti fierbinte, cu o bucata de paine… ... citeste



Evalueaza articolul
Nu am nici o
parere
Gasiti acest articol folositor?
Absolut deloc < > Foarte folositor

Apasa aici
 ca sa votezi

?
1

2

3

4

5

Spune-ne parerea ta:

Noutati Supereva
Horoscop 2017 - Varsator
Horoscop 2017 - Varsator
Citeste aici
Horoscop 2017 - Capricorn
Horoscop 2017 - Capricorn
Citeste aici
Horoscop 2017 - Sagetator
Horoscop 2017 - Sagetator
Citeste aici
Horoscop 2017 - Scorpion
Horoscop 2017 - Scorpion
Citeste aici
O noua scuza pentru a bea vin
O noua scuza pentru a bea vin
Citeste aici

Alte noutati:
Horoscop 2017 - Balanta
Horoscop 2017 - Fecioara
Horoscop 2017 - Leu
Horoscop 2017 - Rac
Horoscop 2017 - Gemeni
Mai multe pe supereva.ro ...
publicitate
publicitate
Frumusete | Moda | Dragoste & Sex | AstroHoroscop | Calatorii | Sanatate | Cariera | Casa | Copii | Suflet | Moda
| Contact | Politica de Confidentialitate | Publicitate

| desprecopii.com | jurnaldesarcina.com | supercopii.com |

.