Frumusete Moda Dragoste & Sex Astro/Horoscop Calatorii Sanatate Cariera Nunta Casa Copii Suflet
  Acasa | Noutati | Comentarii |    Vreau sa devin membru! | SuperForum | Mica Publicitate | Top articole
|


ARTICOLE
Retete de Cheesecake (tarta cu branza)
Cappuccino Cheesecake
Cheesecake cu topping caramel
Amaretto Cheesecake
Cheesecake de toamna
Cheesecake cu unt de arahide si ciocolata
Cheesecake cu lamaie
Chocolate Royale Cheesecake
New York cheesecake
Cheesecake senzational
Cheesecake inghetat, cu mango
Start ->  Super case -> Blondies a la Gordon

Trimite unei prietene   Versiune print   Evalueaza  Comentarii (0)

Blondies a la Gordon

Evaluat de cititori:(3 voturi)
Dupa cum sugereaza si numele, blondies este o versiune blanda a negresei. Mi se pare un pic mai subtila aroma si pentru final cateva merisoare pentru textura.                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                    

Blondies a la Gordon

Dupa cum sugereaza si numele, blondies este o versiune blanda a negresei. Mi se pare un pic mai subtila aroma si pentru final cateva merisoare pentru textura.

Ingrediente:

  • 230g unt plus extra pentru uns
  • 340g de zahar brun
  • un varf de cutit de sare
  • 1 lingurita de extract de vanilie
  • 2 oua, usor batut
  • 280g faina
  • ½ lingurita bicarbonat de sodium
  • 1 lingurita praf de copt
  • 240g ciocolata alba, taiata in bucati mici
  • 4 linguri de merisoare uscate

Mod de preparare:

1. Se incalzeste cuptorul la 180°C / gaz 4. Unge cu putin unt o tava de 23cm patrata, si 'tapeteaz-o" cu hartie de pergament.

2. Se topeste untul intr-o cratita si se incorporeaza zaharul si sarea (un bun tel va f mai bun decat o lingura pentru amestecare). Adauga extractul de vanilie si amesteca din nou, apoi opreste focul.

3. Adauga ouale la amestecul de unt si se amesteca bine. Cerne faina, bicarbonatul de sodiu si praful de copt intr-un castron mare, apoi adauga amestecul de ou si untul cate un pic pe rand. (Este important sa se faca acest lucru in etape, astfel incat sa nu se formeze mici bulgarasi).

4. Se lasa amestecul sa se raceasca usor, apoi se pun bucatile de ciocolata si merisoarele. (Daca amestecul este prea fierbinte, ciocolata se va topi).

5. Toarna in tava pregatita deja compozitia, ai grija sa fie uniforma. Coace-o timp de 35-40 minute, pana cand
marginile exterioare sunt ferme si la mijloc inca un pic moale.

6. Se lasa sa se raceasca pe un raft de sarma timp de cel putin 10 minute, apoi se taie in patrate inainte de
servire. Odata racita, prajitura blondies se va pastra intr-un container etans pana la o saptamana.

Reteta by Gordon Ramsay

Va dorim pofta buna!



Evalueaza articolul
Nu am nici o
parere
Gasiti acest articol folositor?
Absolut deloc < > Foarte folositor

Apasa aici
 ca sa votezi

?
1

2

3

4

5

Spune-ne parerea ta:

Noutati Supereva
Cum decoram bradul in acest an?
Cum decoram bradul in acest an?
Citeste aici
Horoscop 2017 - Varsator
Horoscop 2017 - Varsator
Citeste aici
Horoscop 2017 - Capricorn
Horoscop 2017 - Capricorn
Citeste aici
Horoscop 2017 - Sagetator
Horoscop 2017 - Sagetator
Citeste aici
Horoscop 2017 - Scorpion
Horoscop 2017 - Scorpion
Citeste aici

Alte noutati:
O noua scuza pentru a bea vin
Horoscop 2017 - Balanta
Horoscop 2017 - Fecioara
Horoscop 2017 - Leu
Horoscop 2017 - Rac
Mai multe pe supereva.ro ...
publicitate
publicitate
Frumusete | Moda | Dragoste & Sex | AstroHoroscop | Calatorii | Sanatate | Cariera | Casa | Copii | Suflet | Moda
| Contact | Politica de Confidentialitate | Publicitate

| desprecopii.com | jurnaldesarcina.com | supercopii.com |

.