Frumusete Moda Dragoste & Sex Astro/Horoscop Calatorii Sanatate Cariera Nunta Casa Copii Suflet
  Acasa | Noutati | Comentarii |    Vreau sa devin membru! | SuperForum | Mica Publicitate | Top articole
|


ARTICOLE
Retete de Cheesecake (tarta cu branza)
Cappuccino Cheesecake
Cheesecake cu topping caramel
Amaretto Cheesecake
Cheesecake de toamna
Cheesecake cu unt de arahide si ciocolata
Cheesecake cu lamaie
Chocolate Royale Cheesecake
New York cheesecake
Cheesecake senzational
Cheesecake inghetat, cu mango
Start ->  Super case -> Pui la gratar cu spanac si sos pesto

Trimite unei prietene   Versiune print   Evalueaza  Comentarii (0)

Pui la gratar cu spanac si sos pesto

Evaluat de cititori:(2 voturi)
Se incalzeste o tigaie gratar la foc mediu si se incinge putin ulei in ea. Se presara peste carnea de pui sare si piper, apoi se gateste in tigaie aproximativ 5 minute pe fiecare parte.                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                              

Pui la gratar cu spanac si sos pesto

Ingrediente:

  • 2 bucati piept de pui dezosat
  • 60g spanac frunze (baby)
  • 30g seminte de pin prajite
  • 2 linguri de suc de lamaie proaspat
  • 1 - 2 lingurite de coaja rasa de lamaie
  • 80ml plus 2 lingurite de ulei de masline
  • sare si piper negru proaspat macinat
  • 30g parmezan ras proaspat

Mod de preparare:

Se incalzeste o tigaie grill la foc mediu (sau gratarul) si se incinge putin ulei in ea. Se presara peste carnea de pui sare si piper, apoi se gateste in tigaie aproximativ 5 minute pe fiecare parte.

Combina spanacul, semintele de pin, sucul de lamaie si coaja de lamaie intr-un procesor de alimente si mixeaza bine. Apoi treptat adauga 80ml de ulei, pana cand amestecul este cremos. Adauga sare dupa gust. Pune jumatate din sosul pesto rezultat in tavi de cuburi de gheata in congelator, daca ai facut preamult si vrei sa iti ajunga de inca o portie alta data.

Transfera restul amestecului de spanac intr-un bol mediu si incorporeaza parmezanul si piper, dupa gust.

Cand puiul este gata pune-l in farfurie si intinde peste el amestecul pesto de spanac si este gata de servire - se poate servi si cu orez.
 

 /Images/pesto1.jpg

Interesant de citit:
Salata de vara cu pui si avocado

O portie contine: 705 KCal, Proteine: 31 g, Grasime 40 g - Carbohidrati: 56 g Cantitati pentru 4 portii. ... citeste

Piept de pui umplut cu spanac si ricotta

Incalziti cuptorul la 375ー F sau 190ー C.Intr-o tigaie mare, topiti untul la foc mediu, caliti ceapa si usturoiul amestecand des, timp de 3 pana la 5 minute. ... citeste

Pui umplut cu chimen si caise

Pentru umplutura: se prajeste ceapa in putin ulei si se lasa sa se raceasca intr-un bol. Adauga carnea de porc tocata, pesmetul, caisele uscate, ierburile si chimenul, si amesteca bine. Se… ... citeste



Evalueaza articolul
Nu am nici o
parere
Gasiti acest articol folositor?
Absolut deloc < > Foarte folositor

Apasa aici
 ca sa votezi

?
1

2

3

4

5

Spune-ne parerea ta:

Noutati Supereva
Cum decoram bradul in acest an?
Cum decoram bradul in acest an?
Citeste aici
Horoscop 2017 - Varsator
Horoscop 2017 - Varsator
Citeste aici
Horoscop 2017 - Capricorn
Horoscop 2017 - Capricorn
Citeste aici
Horoscop 2017 - Sagetator
Horoscop 2017 - Sagetator
Citeste aici
Horoscop 2017 - Scorpion
Horoscop 2017 - Scorpion
Citeste aici

Alte noutati:
O noua scuza pentru a bea vin
Horoscop 2017 - Balanta
Horoscop 2017 - Fecioara
Horoscop 2017 - Leu
Horoscop 2017 - Rac
Mai multe pe supereva.ro ...
publicitate
publicitate
Frumusete | Moda | Dragoste & Sex | AstroHoroscop | Calatorii | Sanatate | Cariera | Casa | Copii | Suflet | Moda
| Contact | Politica de Confidentialitate | Publicitate

| desprecopii.com | jurnaldesarcina.com | supercopii.com |

.