Frumusete Moda Dragoste & Sex Astro/Horoscop Calatorii Sanatate Cariera Nunta Casa Copii Suflet
  Acasa | Noutati | Comentarii |    Vreau sa devin membru! | SuperForum | Mica Publicitate | Top articole
|


ARTICOLE
Retete de Cheesecake (tarta cu branza)
Cappuccino Cheesecake
Cheesecake cu topping caramel
Amaretto Cheesecake
Cheesecake de toamna
Cheesecake cu unt de arahide si ciocolata
Cheesecake cu lamaie
Chocolate Royale Cheesecake
New York cheesecake
Cheesecake senzational
Cheesecake inghetat, cu mango
Start ->  Super case -> Biscuiti cu ciocolata

Trimite unei prietene   Versiune print   Evalueaza  Comentarii (0)

Biscuiti cu ciocolata

Evaluat de cititori:(1 voturi)
Bate untul si zaharul intr-un castron pana cand devine cremos. Adauga faina, pudra de cacao si amesteca pana ajunge de consistenta unui aluat moale, din care vei forma aproximativ 12 bilute.                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                    

Biscuiti cu ciocolata

Ingrediente:

  • 100g unt moale
  • 50g zahar pudra
  • 150g faina cu agent de crestere (sau separat praf de copt)
  • 2 linguri pudra de cacao

Umplutura ganache:

  • 100g ciocolata rupta in bucati 
  • 50g unt
  • 100ml smantana lichida

Umplutura simpla:

  • 50g unt
  • 100g zahar pudra 
  • esenta vanilie

Mod de preparare:

Incalzeste cuptorul la ventilator 180C.

Bate untul si zaharul intr-un castron pana cand devine cremos. Adauga faina, pudra de cacao si amesteca pana ajunge de consistenta unui aluat moale, din care vei forma aproximativ 12 bilute.

Aseaza bilele de aluat pe 2 tavi de copt neunse, cu spatiu intre ele, si aplatizeaza-le usor cu o furculita, sau dosul unui pahar

Coace biscuitii timp de 10 minute, apoi lasa-i sa se raceasca in tava.

Intre timp, topeste ciocolata si untul intr-un castron asezat peo baie de abur, si amesteca pana la omogenizare, apoi incorporeaza frisca lichida. Se lasa la racit, apoi se foloseste pentru a umple biscuitii.

Daca vrei sa folosesti umplutura simpla, amesteca pur si simplu ingredientele si umple biscuitii (poti adauga dupa preferinta nuca de cocos sau nuci fin tocate).

Va dorim pofta buna!

Tiramisu cupcakes

Incalzeste cuptorul la 180 C. Bate untul, zaharul si extractul de vanilie pana cand devine pufos. Adauga cateva picaturi de apa calda peste ness si amesteca pentru a forma o pasta groasa, ... citeste mai departe



Evalueaza articolul
Nu am nici o
parere
Gasiti acest articol folositor?
Absolut deloc < > Foarte folositor

Apasa aici
 ca sa votezi

?
1

2

3

4

5

Spune-ne parerea ta:

Noutati Supereva
Cum decoram bradul in acest an?
Cum decoram bradul in acest an?
Citeste aici
Horoscop 2017 - Varsator
Horoscop 2017 - Varsator
Citeste aici
Horoscop 2017 - Capricorn
Horoscop 2017 - Capricorn
Citeste aici
Horoscop 2017 - Sagetator
Horoscop 2017 - Sagetator
Citeste aici
Horoscop 2017 - Scorpion
Horoscop 2017 - Scorpion
Citeste aici

Alte noutati:
O noua scuza pentru a bea vin
Horoscop 2017 - Balanta
Horoscop 2017 - Fecioara
Horoscop 2017 - Leu
Horoscop 2017 - Rac
Mai multe pe supereva.ro ...
publicitate
publicitate
Frumusete | Moda | Dragoste & Sex | AstroHoroscop | Calatorii | Sanatate | Cariera | Casa | Copii | Suflet | Moda
| Contact | Politica de Confidentialitate | Publicitate

| desprecopii.com | jurnaldesarcina.com | supercopii.com |

.