Frumusete Moda Dragoste & Sex Astro/Horoscop Calatorii Sanatate Cariera Nunta Casa Copii Suflet
  Acasa | Noutati | Comentarii |    Vreau sa devin membru! | SuperForum | Mica Publicitate | Top articole
|


ARTICOLE
Retete de Cheesecake (tarta cu branza)
Cappuccino Cheesecake
Cheesecake cu topping caramel
Amaretto Cheesecake
Cheesecake de toamna
Cheesecake cu unt de arahide si ciocolata
Cheesecake cu lamaie
Chocolate Royale Cheesecake
New York cheesecake
Cheesecake senzational
Cheesecake inghetat, cu mango
Start ->  Super case -> Cheesecake cu topping caramel

Trimite unei prietene   Versiune print   Evalueaza  Comentarii (0)

Cheesecake cu topping caramel

Evaluat de cititori:(10 voturi)
Baza: Intr-un castron, se amesteca impreuna biscuitii, untul si zaharul apoi se pune intr-o tava rotunda, apasand cu degetele sa fie uniform.                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                      

Ingrediente:

  • 3 pachete crema de branza (a 250 g fiecare)
  • 175 ml de zahar tos
  • 4 oua
  • 250 ml de smantana
  • 2 lingurite (10 ml) esenta de rom
  • 1/2 lingurita nucsoara
  • 1/4 lingurita scortisoara
  • 1 varf de cutit de sare
  • 175 ml frisca

Baza:

  • 2 cesti biscuiti graham sfaramati
  • 1/3 ceasca unt topit (75 ml)
  • 2 linguri de zahar tos

Topping de Rom si Caramel:

  • 1/2 ceasca de zahar tos
  • 60 ml sirop de porumb
  • 60 ml frisca
  • 2 linguri unt
  • 1 lingurita (5 ml) esenta de rom
  • 1 varf de cutit de sare

Mod de preparare:

Baza: Intr-un castron, se amesteca impreuna biscuitii cu untul si zaharul apoi se pune intr-o tava rotunda, apasand cu degetele sa fie uniform.

Intr-un castron mare, bate crema de branza pana se omogenizeaza. Incorporeaza zaharul pana iese o compozitie pufoasa, amesteca ouale dar cate unul pe rand, smāntāna, extractul de rom si restul ingredientelor; se toarna peste baza, si se coace in cuptorul incins pana cand dispare luciul si prinde o culoare aurie.

Cand este gata se lasa la racit apoi se scoate din forma  si se pune la frigider timp de 4 pana la 6 ore.

Topping: Intr-o cratita mica, adu zaharul si siropul de porumb la fiert, la foc mediu-mare, pāna prinde o culare asemanatoare chihlimbarului, aproximativ 4 minute. Incorporeaza apoi smantana, untul, extractul de rom si sarea; se mai gateste pana se ingroasa putin, aproximativ 2 minute. Se lasa la racit 30 minute.

Se serveste o felie de cheesecake cu topping si frisca, optional nucsoara.

Va dorim Pofta Buna!

Va recomandam sa mai cititi si:

Retete rapide si sanatoase

Alimentatia copilului si adolescentului



Evalueaza articolul
Nu am nici o
parere
Gasiti acest articol folositor?
Absolut deloc < > Foarte folositor

Apasa aici
 ca sa votezi

?
1

2

3

4

5

Spune-ne parerea ta:

Noutati Supereva
Horoscop 2017 - Varsator
Horoscop 2017 - Varsator
Citeste aici
Horoscop 2017 - Capricorn
Horoscop 2017 - Capricorn
Citeste aici
Horoscop 2017 - Sagetator
Horoscop 2017 - Sagetator
Citeste aici
Horoscop 2017 - Scorpion
Horoscop 2017 - Scorpion
Citeste aici
O noua scuza pentru a bea vin
O noua scuza pentru a bea vin
Citeste aici

Alte noutati:
Horoscop 2017 - Balanta
Horoscop 2017 - Fecioara
Horoscop 2017 - Leu
Horoscop 2017 - Rac
Horoscop 2017 - Gemeni
Mai multe pe supereva.ro ...
publicitate
publicitate
Frumusete | Moda | Dragoste & Sex | AstroHoroscop | Calatorii | Sanatate | Cariera | Casa | Copii | Suflet | Moda
| Contact | Politica de Confidentialitate | Publicitate

| desprecopii.com | jurnaldesarcina.com | supercopii.com |

.