Frumusete Moda Dragoste & Sex Astro/Horoscop Calatorii Sanatate Cariera Nunta Casa Copii Suflet
  Acasa | Noutati | Comentarii |    Vreau sa devin membru! | SuperForum | Mica Publicitate | Top articole
|


ARTICOLE
Retete de Cheesecake (tarta cu branza)
Cappuccino Cheesecake
Cheesecake cu topping caramel
Amaretto Cheesecake
Cheesecake de toamna
Cheesecake cu unt de arahide si ciocolata
Cheesecake cu lamaie
Chocolate Royale Cheesecake
New York cheesecake
Cheesecake senzational
Cheesecake inghetat, cu mango
Start ->  Super case -> Piept de pui umplut cu spanac si ricotta

Trimite unei prietene   Versiune print   Evalueaza  Comentarii (0)

Piept de pui umplut cu spanac si ricotta

Evaluat de cititori:(5 voturi)
Incalziti cuptorul la 375ー F sau 190ー C.
Intr-o tigaie mare, topiti untul la foc mediu, caliti ceapa si usturoiul amestecand des, timp de 3 pana la 5 minute.                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                            

Servire: 6 portii

Ingrediente umplutura:

  • 1 lingura de unt
  • 1 ceapa mica, fin tocata
  • 1 catel de usturoi mic, tocat
  • 1 1/2 cani spanac proaspat tocat
  • 2 linguri patrunjel proaspat tocat
  • 1 lingura busuioc proaspat tocat
  • 1/2 lingurita busuioc uscat
  • 1/2 ceasca branza ricotta
  • 1/2 ceasca branza mozzarella tocata
  • 2 linguri de parmezan ras
  • 1 ou, galbenus
  • 1/4 lingurita de sare
  • 1 varf de cutit nucsoara
  • 1 varf de cutit piper

Piept de pui

6 bucati piept de pui
1 lingura unt, topit

Mod de preparare:

Incalziti cuptorul la 375° F sau 190° C.
Intr-o tigaie mare, topiti untul la foc mediu, caliti ceapa si usturoiul amestecand des, timp de 3 pana la 5 minute.

Adaugati spanacul, patrunjelul si busuiocul; gatiti, amestecand, timp de aproximativ 2 minute sau pana cand spanacul se vestejeste si se evapora umezeala. Lasati sa se raceasca complet.

Intr-un castron, se amesteca compozitia de spanac, ricotta, mozzarella si branza, parmezan, galbenus de ou, sare, nucsoara si piper (toate ingredientele).

Piept de pui

Folosind un cutit ascutit, dezosati pieptul de pui, lasand pielea atasata. Slabiti usor pielea din partea lunga a fiecarui piept, lasand pielea atasata la partea curbata.

Umpleti aproximativ cu 1/4 ceasca (50 ml) de umplutura sub piele, apasand pentru a se raspandi uniform.

Asezati pieptul pe un vas uns. Periati cu unt si coaceti in cuptorul incins, pentru aproximativ 35 minute sau pana cand carnea de pui devine aurie si nu mai este roz in interior. Ocazional cu o linguria mai turnati din sucul scurs peste piept.

Craciun
Sarbatorile, fara stres si anxietate
Cum decoram ferestrele si usile de Craciun?
Meniu special de Craciun-2011
Ce spune bradul tau despre tine?
Meniu special de Craciun-2010
Meniu special de Craciun-2009
Cel mai stilat brad de Craciun
Cei mai ciudati brazi de Craciun
Meniu special de Craciun-2008
Cum decoram bradul in acest an?
Meniu special de Craciun-2012



Evalueaza articolul
Nu am nici o
parere
Gasiti acest articol folositor?
Absolut deloc < > Foarte folositor

Apasa aici
 ca sa votezi

?
1

2

3

4

5

Spune-ne parerea ta:

Noutati Supereva
Cum decoram bradul in acest an?
Cum decoram bradul in acest an?
Citeste aici
Horoscop 2017 - Varsator
Horoscop 2017 - Varsator
Citeste aici
Horoscop 2017 - Capricorn
Horoscop 2017 - Capricorn
Citeste aici
Horoscop 2017 - Sagetator
Horoscop 2017 - Sagetator
Citeste aici
Horoscop 2017 - Scorpion
Horoscop 2017 - Scorpion
Citeste aici

Alte noutati:
O noua scuza pentru a bea vin
Horoscop 2017 - Balanta
Horoscop 2017 - Fecioara
Horoscop 2017 - Leu
Horoscop 2017 - Rac
Mai multe pe supereva.ro ...
publicitate
publicitate
Frumusete | Moda | Dragoste & Sex | AstroHoroscop | Calatorii | Sanatate | Cariera | Casa | Copii | Suflet | Moda
| Contact | Politica de Confidentialitate | Publicitate

| desprecopii.com | jurnaldesarcina.com | supercopii.com |

.