Bine ati venit!

Cuplul care a incercat sa conceapa timp de 17 ani ureaza bun venit sextupletilor

0 235

Un cuplu nigerian care incercase sa conceapa timp de 17 ani si-au vazut visul cu ochii – au sextupleti!

La 11 mai 2017, ora 08:26, Ajibola Taiwo, nativa din vestul Nigeriei, a dat nastere la trei baieti si trei fetite, prin operatie de cezariana, a anuntat saptamana aceasta Spitalul de Copii din Richmond, la VCU.

Taiwo a fost insarcinata 30 de saptamani si 2 zile

Copiii au avut o greutate in medie de la 454 grame, 284 grame la 907 grame, 425 grame si sunt inca in unitatea de terapie intensiva neonatala a spitalului, dar se descurca bine. Mama lor a fost externata pe 18 mai, dar a continuat sa fie prezenta langa copiii ei.

Adeboye si Ajibola Taiwo tin in brate 2 din sextupleti, pe 23 mai 2017

“Sper ca cel mai mic dintre cei sase copii ai mei sa creasca si sa spuna: Am fost atat de mic… uitati-va la mine acum!”, a declarat Ajibola Taiwo, potrivit comunicatului de presa al spitalului. “Vreau ca copiii mei sa se intoarca la VCU sa studieze si sa invete sa aiba grija de altii asa cum au avut acum acesti oameni grija de noi”.

A fost prima nastere de sextupleti din istoria spitalului. O echipa de 40 de persoane a ajutat la nasterea bebelusilor.

Ajibola cu unul dintre cei 6 copilasi

Parintii, care nu fac inca interviuri cu mass-media, au fost incantati cand au vazut patru batai de inima la prima ecografie, in noiembrie, potrivit spitalului.

“Am fost incantat!”, a declarat Adeboye Taiwo, tatal, potrivit comunicatului de presa. “Eram pentru prima data insarcinati … Echipa medicala este excelenta. Suntem departe de casa, dar aceasta echipa este familia noastra, ea ne-a adus atat de departe.”

Mai cititi si:

Lasă un răspuns

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publică.