Briose cu afine

Timp de
preparare:
10 min
Timp de gatire: 20
min
Servire: 12 briose


Ingrediente:



  • 4 oua
  • 400g zahar
  • 235 ml ulei
  • 5ml extract de vanilie
  • 500g faina
  • 6g sare
  • 5g praf de copt
  • 460g frisca lichida
  • 290g afine

Mod de preparare:


Incazeste cuptorul la 200 grade C. Unge cu unt 12 forme de briose.


Intr-un castron mare bate bine ouale si zaharul pana devine o crema pufoasa.
Continua sa amesteci in timp de torni usor uleiul, iar la final, adauga vanilia.
Intr-un alt castron, combina faina, sarea si praful de copt.


Combina cele 2 compozitii, adauga frisca lichida si amesteca pana la
omogenizare. Incorporeaza si afinele dar usor.


Se imparte compozitia in cele 12 forme deja pregatite si se lasa in cuptorul
incins 20 minute.


Informatii nutritionale pe portie: 281 calorii, 14.2g grasime, 44mg
colesterol


Va dorim Pofta
Buna!


Mai cititi si:


Alimentatie sanatoasa
Scaderea nivelului de colesterol
Alimentele care va ajuta sa dormiti
mai bine

Cafeaua ne ajuta sa traim mai
mult

Cat este de nesanatos
sa…

Salata verde – regina
legumelor

Carbohidratii si tineretea

100 de alimente fara
calorii

Iaurtul – un aliment
minune?

Vinul rosu, poate trata
paradontoza?
specialistul raspunde
Ce fel de paine sa
mancam?

Magneziul previne infarctul

25 de secrete pentru o viata mai
lunga

Vitaminele pilule: avertismentul
specialistilor

Alimente miraculoase care mentin
sanatatea

Bananele, un aliment
perfect


Cure de sanatate
Cand avem nevoie de o cura de
detoxifiere?

Terapia indiana cu pietre
calde

Dieta pentru ochi
sanatosi

Cura cu pepene rosu

Ceaiul de zmeura – cura de
detoxificare completa

Avantajele folosirii
saunei

Dieta de detoxificare in 5 zile

Dieta de lupta impotriva cancerului
la san

Dieta de detoxifiere pentru
femei

Ce stim despre terapia cu
acupunctura si cum ne poate ajuta?

Este hipnoza o
metoda terapeutica?

Detoxifierea de
primavara

Reteta miraculoasa cu
usturoi

S-ar putea să-ți mai placă și Mai multe de la același autor

Lasă un răspuns

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publică.