11 modele de paturi homemade

11 modele de paturi homemade

Tablie sub forma de raze solare

Paletii vin in toate tipurile de culori – si sunt usor de a pictat – astfel incat sunt materialul perfect pentru a face tabli multicolore, rustice si creative.

Pat pe roti

Ai nevoie sa repozitionezi patul singur, intr-un mod usor si rapid? Nimic mai simplu decat un pat pe peleti cu 4 roti.

Extensie a patului

Ai nevoie de spatiu suplimentar de dormit, dar nu ai bani pentru a cumpara un pat? Foloseste paletii cu incredere pentru a face un pat de oaspeti complet, ce s epoate retrage sub cel principal.

Loc pentru depozitare

Atunci cand nu ai un dormitor mare, dar ai nevoie de spatiu, trebuie sa te folosesti de orice truc pentru a-l crea, iar sub pat este unul dintre cele mai bune locuri petru depozitare.

Patul plutitor

Atarna aptul din paleti de plafon si vei avea mult doritul pat plutitor. Structura lor usoara face ca paletii sa fie materialul perfect pentru un pat magic. Perfect pentru un apartament in stil mansarda!

Platforma ridicata

Nu trebuie sa iti atarni patul de tavan pentru a obtine acel efect de levitatie! Acest stil futurist se bazeaza pe o planificare inteligenta si o iluzie optica pentru un pat unic, cu mult spatiu sub el.

Depozit pentru pantofi

Pat, canapea, sau loc pentru depozitat pantofi, carti, sau orice altceva.

Pat iluminat

Pat facut din paleti reconvertit cu LED-uri. Ce usor este sa creezi un aer magic si romantic in acelasi timp cu niste paleti si led-uri sub pat! Utilizati benzi de LED-uri cu lumina calda, pentru o atmosfera relaxanta.

Pat pentru copii cu LED-uri

Daca iti place ideea de iluminare cu LED-uri, cu siguranta copiii o vor iubi! Are acelasi efect magic si pe o tablie supradimensionata, plus o multime de patiu pentru depozitare sub pat.

Loc de joaca pentru copii

O alta idee pentru copii? Un pat ridicat cu un spatiu de joaca dedesubt! Este perfect pentru casele mici fara curte.

Pat convertibil pentru copii

Paletii sunt o optiune excelenta pentru paturile de copii, deoarece acestea sunt un mod accesibil de a face patul bebelusului sa devina pat pentru un copil mai mare.

S-ar putea să-ți mai placă și Mai multe de la același autor

Lasă un răspuns

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publică.